Μάθετε Περισσότερα Για Τα Συμπληρώματα Διατροφής

Κατά καιρούς, λόγω της πολυάσχολης και γρήγορης ζωής σας, τείνουμε να παραλείπουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως οι πρωτεΐνες, οι βιταμίνες και τα μέταλλα που είναι υπεύθυνα για την καλή υγεία μας.

Περισσότερα Για Τα Συμπληρώματα Διατροφής

Σημείωση: Το Black Latte είναι το μόνο ρόφημα αδυνατίσματος στην ελληνική αγορά που περιέχει μια πληθώρα βιταμινών.

Η καλή διατροφή είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη της βέλτιστης υγείας. Εάν αντιμετωπίζουμε κάποιου είδους προκλήσεις στη ζωή μας που δεν μας επιτρέπουν να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή όλη την ημέρα, τότε η ενίσχυση της καθημερινής μας διατροφής με συμπληρώματα διατροφής είναι ένας γρήγορος, εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να καλύψουμε τα κενά σε θρεπτικά συστατικά.

Τα συμπληρώματα είναι ουσιαστικά υποκατάστατα των βασικών θρεπτικών συστατικών που δεν τρώμε στην πολυάσχολη καθημερινότητά μας. Δεδομένου ότι αυτά τα συμπληρώματα μας παρέχουν τα απαιτούμενα θρεπτικά συστατικά, μας βοηθούν να αποκτήσουμε επιπλέον ενέργεια και μας βοηθούν να χτίσουμε μυς.

Ποιος Χρειάζεται Συμπληρώματα;

  • Όποιος δεν έχει ισορροπημένη διατροφή χρειάζεται συμπληρώματα. Η σημασία της ισορροπημένης διατροφής έχει αναφερθεί επανειλημμένα και για να καλύψουμε τα κενά σε θρεπτικά συστατικά, χρειαζόμαστε διατροφικά συμπληρώματα.
  • Οι body builders και οι αθλητές που υποτίθεται ότι πρέπει να λαμβάνουν επιπλέον πρόσληψη των συνιστώμενων θρεπτικών συστατικών πρέπει να λαμβάνουν συμπληρώματα. Η κανονική διατροφή συνήθως δεν σας παρέχει επιπλέον ποσότητα θρεπτικών συστατικών.
  • Οι έγκυες γυναίκες χρειάζονται συμπληρώματα όπως σίδηρο, φολικό οξύ και ασβέστιο.
  • Οι έφηβοι γενικά δεν καταναλώνουν επαρκή ποσότητα σιδήρου.
  • Δεδομένου ότι οι χορτοφάγοι δεν καταναλώνουν ζωικά προϊόντα, υπολείπονται σε πρωτεΐνες, σίδηρο, βιταμίνη Β12, ψευδάργυρο και ασβέστιο.
  • Τα παιδιά χρειάζονται συμπληρώματα για το αναπτυσσόμενο σώμα τους και για την ανάπτυξη των οστών τους. Μπορούν να τους χορηγούνται γευστικά μασώμενα πολυβιταμινούχα και μεταλλικά συμπληρώματα μαζί με ροφήματα και ροφήματα πρωτεϊνών και βιταμινών.

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πρόκειται για συμπληρώματα, επειδή τα περισσότερα από τα λεγόμενα συμπληρώματα δεν λειτουργούν στο χτίσιμο των μυών. Αλλά χωρίς αμφιβολία, τα καλά συμπληρώματα σας δίνουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα όταν πρόκειται για την οικοδόμηση μυών.

Ένα Από Τα Πιο Δημοφιλή Και Γνωστά Συμπληρώματα Είναι Η Κρεατίνη

Όταν συνδυάζεται με σωστή ισορροπημένη διατροφή σας δίνει επιπλέον ενέργεια κατά τη διάρκεια της μυϊκής ανάπτυξης . Σας επιτρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Επιταχύνει επίσης την αύξηση των μυών σας και θα δείτε τα αποτελέσματα συγκριτικά γρηγορότερα από ό, τι χωρίς κρεατίνη.

Για να λάβετε κρεατίνη απευθείας από την τροφή, Φάτε κρέας μια φορά την ημέρα. Το κρέας είναι μια από τις καλύτερες πηγές κρεατίνης.

Σημείο που πρέπει να επισημανθεί: Μην παίρνετε επιπλέον δόση κρεατίνης εάν χρησιμοποιείτε Black Latte. Δεν βοηθάει. Πάρτε την ποσότητα που σας συμβουλεύει ο γυμναστής ή ο γιατρός σας . Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε την καθαρή κρεατίνη, καθώς πολλά ψεύτικα συμπληρώματα είναι εκεί έξω στην αγορά έτοιμα να σας εξαπατήσουν. Να είστε προσεκτικοί!

Συμπληρώματα Υδατανθράκων

Επίσης, άλλα συμπληρώματα όπως συμπληρώματα υδατανθράκων ή κάποια υγρά μπορεί να βοηθήσουν, αλλά και πάλι να είστε πολύ προσεκτικοί και να πάρετε την κατάλληλη συμβουλή από έναν γυμναστή πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Τα συμπληρώματα υδατανθράκων παρέχουν στο σώμα σας επιπλέον υδατάνθρακες Οι υδατάνθρακες ουσιαστικά ενεργοποιούν την αυξητική ορμόνη μαζί με τις πρωτεΐνες που βοηθούν στην οικοδόμηση μεγάλων μυών.

Τα ροφήματα πρωτεΐνης είναι θαυμάσια καθώς σας δίνουν επιπλέον ενέργεια χωρίς να χρησιμοποιείτε ινσουλίνη. Οι κάψουλες βιταμινών και μετάλλων έχουν μεγάλη ζήτηση, καθώς σας παρέχουν τα απαιτούμενα θρεπτικά συστατικά με ταχύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Προσοχή: Η υπερβολική λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης Ε μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία αντί να αποτελεί όφελος. σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, η χρήση υψηλών δόσεων συμπληρωμάτων βιταμίνης Ε, άνω των 400 IU ( διεθνείς μονάδες ) συνδέεται με υψηλότερο συνολικό κίνδυνο θανάτου.