Η Συνολική Υγεία Του Σώματος Φαίνεται Στην Αναπνοή Μας

Οι πιθανότητες είναι ίσως να μην το ξέρετε! Αλλά αυτοί που είναι γύρω σου σίγουρα κάνουν – αλλά το βρίσκουν πολύ ενοχλητικό να σας πω. Δείτε εάν μπορείτε να αναφέρετε αυτό το σενάριο.

Ξυπνάτε το πρωί. Έχετε μια γεύση στο στόμα σας που είναι σαν το κάτω μέρος ενός κλωβού πουλιών; Η γλώσσα σας είναι όλα γούνα, το στόμα είναι τόσο ξηρό όσο η έρημο της Σαχάρας σε ξηρασία, ώστε να εκπνέετε μια ριπή αέρα από το κάτω μέρος των πνευμόνων σας σε απόλυτη απελπισία και ολόκληρο το δωμάτιο διασκορπίζεται.

Έχετε μια γεύση στο στόμα σας που είναι σαν το κάτω μέρος ενός κλωβού πουλιών; Η γλώσσα σας είναι όλα γούνα, το στόμα είναι τόσο ξηρό όσο η έρημο της Σαχάρας σε ξηρασία, ώστε να εκπνέετε μια ριπή αέρα από το κάτω μέρος των πνευμόνων σας σε απόλυτη απελπισία και ολόκληρο το δωμάτιο διασκορπίζεται.

Είναι μια περίπτωση χρόνιας κακής αναπνοής το πρωί μετά από μια μέρα πριν!

Ο Καφές Επιδεινώνει Την Κατάσταση

Ο καφές είναι ένα ρόφημα που λατρεύει ο κόσμος, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα όταν πρόκειται για πρωινά παρασκευάσματα: η αναπνοή του καφέ. Ο καφές φτιάχνεται από καβουρδισμένους κόκκους, επομένως δεν μπορεί να αποφευχθεί ότι οι κόκκοι θα σας αφήσουν μερικές φορές με μια γλυκιά γεύση στο στόμα σας.

Πολλοί βρίσκουν τον καφέ ως ένα δροσιστικό ρόφημα που συνήθως συνδέεται με έναν καθαρό και υγιεινό τρόπο ζωής και θεωρείται βέβαια ένα καταπληκτικό ρόφημα αδυνατίσματος. Όμως, ξέρατε ότι ο καφές μπορεί επίσης να έχει επιπτώσεις στην κακή αναπνοή;

Τα αποτελέσματα της κακής αναπνοής του καφέ προέρχονται από τα σουλφίδια στους κόκκους. Τα σουλφίδια είναι μια φυσική ένωση που βρίσκεται σε θειούχες ενώσεις. Προέρχονται από τον αέρα και το νερό των καβουρδισμένων φασολιών και δημιουργούν μια δυσάρεστη οσμή και γεύση. Υπάρχουν δύο κύριες ενώσεις που προκαλούν αυτό το αποτέλεσμα: το υδρόθειο, που είναι ένα οσμή αέριο με πικάντικη οσμή, ή η μεθυλμερκαπτάνη, η οποία έχει οσμή παρόμοια με τα σάπια αυγά ή το σκόρδο.

Τι Μπορείτε Να Κάνετε;

Πρώτα απ ‘όλα γυρίστε το ρολόι πίσω λίγο και προσπαθήστε να θυμηθείτε αυτό που τρώτε και πίνετε το βράδυ πριν. Μια από τις καλύτερες θεραπείες για ένα πρόβλημα καυστικής αναπνοής είναι να είστε προσεκτικοί με τις διατροφικές σας συνήθειες. Αυτό το όμορφο ιταλικό πιάτο με όλο το σκόρδο πήγε κάτω από μια απόλαυση, αλλά σίγουρα δεν βοηθά την αναπνοή σας το πρωί αν και είναι ένας σίγουρος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το ασανσέρ σε όλο τον εαυτό σας στο δρόμο προς το γραφείο.

Και τότε υπάρχει όλο αυτό το όμορφο κόκκινο κρασί υπέροχη μύτη, φρουτώδης ουρανίσκος, αλλά ο άνθρωπος ζωντανός, είμαι αφυδατωμένος σήμερα το πρω και η γούνα στη γλώσσα μου.

Η υγιεινή του στόματος εξαρτάται επίσης από το γεγονός ότι το σώμα είναι καλά ενυδατωμένο. Τώρα αυτό σημαίνει πόση άφθονο νερό, οπότε εδώ είναι μια καλή συμβουλή αν τυχαίνει να έχετε μερικά κοινωνικά ποτήρια κρασιού, για κάθε ποτήρι που καταναλώνετε ακολουθήστε το με ένα ποτήρι νερό. Όχι μόνο το νερό θα βοηθήσει την κακή σας αναπνοή το πρωί, αλλά θα εξαλείψει εκείνη τη γούνα στη γλώσσα και υπάρχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι μια μεγάλη θεραπεία μαυρίσματος.

Μερικές Ακόμα Πληροφορίες

Τώρα λοιπόν σε μια πιο σοβαρή σημείωση ας ρίξουμε μια ματιά και να δούμε πώς όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν να θεραπεύσουν το δυσάρεστο πρόβλημα της αναπνοής σας.

  • Να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό που τρώτε, πηγαίνετε εύκολα στα πράγματα που περιέχουν καυτά μπαχαρικά, σκόρδο, κρεμμύδια και eshallots κλπ
  • Θεραπεύστε τα αλκοολούχα ποτά με προσοχή
  • Πίνετε άφθονο γλυκό νερό όλη την ημέρα και κρατάτε καλά ενυδατωμένο
  • Βουρτσίστε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα (μην ξεχάσετε να βουρτσίζετε και τη γλώσσα σας) και ξεπλύνετε το στόμα σας με καθαρό νερό μετά από ένα σνακ μεταξύ των γευμάτων
  • Αν παρατηρήσετε κάποια σημάδια αίματος που προέρχονται από τα ούλα σας, τα ελέγξτε αμέσως από τον οδοντίατρό σας θα μπορούσε να είναι ασθένεια των ούλων και αυτό είναι επίσης μια σημαντική αιτία κακής αναπνοής
  • Η τερηδόνα δοντιών συμβάλλει επίσης στην καυτή αναπνοή, ώστε να είστε σίγουροι και να ελέγχετε κάθε έξι μήνες.
  • Για όνομα του Θεού φροντίστε να ρυθμίσετε το βάρος σας!

Μπορείτε να δείτε ότι με λίγη προσπάθεια στην υγιεινή του στόματός σας, συν το να προσέχετε τι τρώτε και πίνετε, όλα θα πάνε πολύ μακριά για να σας δώσουν εκείνο το φρέσκο ​​βουνό θα αισθανθείτε καλύτερα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας θα σας αγαπώ γι ‘αυτό και δεν θα είστε πια θύμα κακής αναπνοής.

Σχολιάστε