Αποφύγετε Τα Starbucks Αν Θέλετε Να Ρυθμίσετε Το Βάρος Σας

Πολλοί απολαμβάνουν να καθίσουν στο Starbucks και να απολαύσουν ένα φλιτζάνι καφέ, πολλοί από εμάς πίνουν το φραπιτσάκι. Η Starbucks στην πραγματικότητα γιορτάζει την 20ή επέτειο του Brownie Frappachino, το οποίο ήταν ενδιαφέρον.

frappuccino

Ήταν πραγματικά τόσο καιρό;

Αλλά φυσικά αυτό είναι αυτό που λέει το σημάδι καθώς πηγαίνετε μέσα. Αλλά τι είναι πραγματικά σε αυτή την νόστιμη θεραπεία; Λοιπόν, πολύ ζάχαρη και καφεΐνη και άλλα χημικά που δεν είναι τόσο καλά για σας. Το Starbucks έχει σίγουρα τα εξής και αν κάποτε καθίσετε σε Starbucks και παρακολουθήσετε τις μεγάλες γραμμές λιπαρών ανθρώπων, αρχίζετε να σκέφτεστε ότι είναι αυτό που θα φανώ και εγώ;

Αν παρακολουθήσετε τους ανθρώπους με λίπος στη σειρά στο Starbucks, γενικά παραγγέλνουν τα frappachinos και οι κοκαλιάρικοι συνήθως παραγγέλνουν τον καφέ μόνο τύπου ποτών. Εάν κάθεστε και παρακολουθείτε αρκετά, μπορείτε γενικά να προβλέψετε με ακρίβεια ποιος πρόκειται να παραγγείλει τι. Τόσο για τους ανθρώπους που βλέπουν όπως όλοι κάνουμε αυτό στα αεροδρόμια χωρίς να το σκεφτόμαστε. ποιο είναι το νόημα; Το θέμα είναι ότι κατά την παρατήρηση φαίνεται ότι τα ποτά τύπου Starbucks foo foo όπως η γραμμή frappachino κάνουν τους ανθρώπους παχύσαρκους. Το κάνει αργά, αλλά είναι προφανές και μπορείτε να δείτε τη συσχέτιση και την τάση.

Ταξιδεύω στη χώρα και έχω πάει σε κάθε πόλη του έθνους μας πάνω από 10.000 άτομα και έχω πάνω από 2000 μαζί με το Starbucks. Καθώς έχω καθίσει μαζί με άλλους προστάτες, συχνά το θέμα της καφεΐνης και της ζάχαρης έρχεται καθώς καθόμαστε και πιπιλίζουμε τα ποτά μας. Γενικά, τα σχόλια ξεκινούν έτσι. “Λοιπόν, ξέρω, δεν πρέπει να πίνουν αυτά, είναι πάχυνση ως κόλαση!” Αυτό συνοδεύεται από μερικές κηλίδες στο έντερο. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι οι φραπιτσίνοι που το κάνουν. Ακόμα μέρα με τη μέρα έρχονται στο Starbucks και παίρνουν το φραπέτσα τους.

Πώς συσσωρεύεται το λίπος και το υπερβολικό βάρος;

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία λόγω του υπερβολικού βάρους και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε παρακολουθώντας αυτό που βάζουμε στο σώμα μας.

  • Έχει η συνήθεια Starbucks σας πάει μακριά;
  • Μπορείτε να κλωτσήσετε ειλικρινά αυτή τη συνήθεια;

Το οφείλετε στον εαυτό σας να ρίξετε μια ματιά σε αυτό που οι εμπειρογνώμονες της υγειονομικής περίθαλψης.

Σχολιάστε