Υγρές ή Σε Χάπι Οι Διαθέσιμες Λύσεις Στα Βιταμινούχα;

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν βιταμίνες A, C, B και πολλά άλλα ή απλά παίρνουν μια πολυβιταμίνη, προτού να χρειαστεί να επιλέξετε μόνο από το εμπορικό σήμα αλλά τώρα όχι μόνο ότι πρέπει να επιλέξετε από υγρό ή χάπια. Από πολλές επιλογές που είναι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό στη χρήση του.

Οι άνθρωποι λένε ότι τα χάπια είναι καλύτερα και δεν έχουν εμπιστοσύνη στις υγρές βιταμίνες, αλλά άλλοι λένε ότι οι υγρές βιταμίνες είναι καλύτερες επειδή το στομάχι δεν χρειάζεται να φρενάρει τα χάπια προς τα κάτω. Για μένα νομίζω ότι πρόκειται για γνώμη.

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό που νιώθετε καλύτερα με. Χάπια ή υγρό μόνο βεβαιωθείτε ότι είναι ένα προϊόν που σας αρέσει ή να εμπιστεύεστε και δεν βλάπτει να κάνει μια μικρή έρευνα για το προϊόν yo σχέδιο να χρησιμοποιήσετε. Γνωρίστε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή σχεδιάστε να χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι είναι καλό προϊόν.

Έτσι, που είναι καλύτερα υγρό ή χάπι νομίζω ότι είναι θέμα προτίμησης δεν μπορεί να πάρει χάπια χρήση υγρών βιταμινών ή δεν συμπαθούν την γεύση os οι υγρές βιταμίνες στη συνέχεια να πάρει τα χάπια είναι η επιλογή σας.

Βιταμίνες

Αν σκοπεύετε να πάρετε βιταμίνες ή οποιοδήποτε συμπλήρωμα συμβουλευτείτε έναν γιατρό προτού τα πάρετε, ο καθένας είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές ανάγκες, γι ‘αυτό συμβουλευτείτε πάντοτε έναν γιατρό, ειδικά αν σκοπεύετε να του δώσετε τα παιδιά σας και να τον ρωτήσετε για οποιοδήποτε προϊόν σχεδιάζετε να πάρεις.

Σχολιάστε