Θα Έπρεπε Να Προτιμάτε Πολυβιταμίνες Σε Αναβράζοντα Δισκία;

Πόσα χάπια πρέπει να πάρετε κάθε πρωί; Πολλές πολυβιταμίνες εκεί; Για τους περισσότερους ανθρώπους η απάντηση είναι ναι, δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότερα πολυβιταμίνες που πωλούνται!

Πολυβιταμίνες

Νομίζω ότι η μητέρα μου έπαιρνε τουλάχιστον πέντε ή έξι βιταμίνες. Δεν ξέρω για σας, αλλά νομίζω ότι ακούγεται σαν μια μεγάλη ταλαιπωρία, και δεν έχω χρόνο για αυτό.

Ο καφές είναι ένα δημοφιλές ρόφημα που μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού σας και να σας δώσει λίγη ενέργεια. Όπως με κάθε ποτό, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι υγιεινό για εσάς. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι προσθέτοντας βιταμίνες στον καφέ σας, οι οποίες βελτιώνουν επίσης τη γεύση του ροφήματος σας.

Πρέπει να είναι βασικό στοιχείο στη ζωή μας καθώς ικανοποιεί την καθημερινή μας ανάγκη για ενέργεια και μας δίνει λίγη ώθηση όταν τον χρειαζόμαστε περισσότερο. Ένα φλιτζάνι καφέ μπορεί να σας δώσει κάποιες βιταμίνες και μέταλλα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να γνωρίζεις πόσες και ποια είδη βιταμινών βρίσκονται στο αγαπημένο σας πρωινό ρόφημα για αδυνάτισμα. Μια νέα μελέτη εξέτασε πόσες διαφορετικές βιταμίνες υπήρχαν σε διάφορα ροφήματα καφέ.

Η βιταμίνη Κ και η βιταμίνη Β2 εντοπίστηκαν στα περισσότερα φλιτζάνια καφέ. Αυτή η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη διακύμανση μεταξύ της ποσότητας βιταμίνης A, C, D, E και K σε καφέ από όλο τον κόσμο.

Οι Βιταμίνες Και Τα Μέταλλα Είναι Απαραίτητα

Τα συμπληρώματα διατροφής γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν την υγεία και την ευεξία τους. Παρέχουν απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους υγείας σας. Είτε θέλετε να υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα είτε να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα, υπάρχει ένα συμπλήρωμα διατροφής εκεί έξω για εσάς.

Μπορείτε να πάρετε τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά σας από την κατανάλωση μιας ισορροπημένης διατροφής που περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε τα πάντα. Εκεί μπαίνουν οι βιταμίνες.

Ίσως αναρωτιέστε: “Γιατί χρειάζομαι πραγματικά βιταμίνες και μέταλλα;” Επιτρέψτε μου να σας πω για το έγγραφο Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών # 264 από το δρόμο της επιστροφής το 1936.

Το κύριο σημείο του εγγράφου είναι ότι το έδαφος στις ανεπτυγμένες χώρες, ιδίως στη Βόρεια Αμερική, έχει σχεδόν εξαντληθεί από όλα τα σημαντικά μεταλλεύματα. Και αυτό ήταν το 1936! Ευχαριστώ για το πόσο κακό είναι τώρα. Πρέπει να λαμβάνουμε μεταλλικά στοιχεία από τα τρόφιμα που τρώμε, αλλά δεν είμαστε. (Μην ανησυχείτε, το τέλος του άρθρου έχει μια λύση.)

“Το ανησυχητικό γεγονός είναι ότι τα τρόφιμα, τα φρούτα και τα λαχανικά και οι κόκκοι, που τώρα εκτρέφονται σε εκατομμύρια στρέμματα γης που δεν περιέχουν πλέον αρκετά απαραίτητα ορυκτά, μας λιμοκτονούν – ανεξάρτητα από το πόσο πολλά από αυτά εμείς τρώμε!”

Ένα ορυκτό που μάλλον γνωρίζετε είναι το ασβέστιο. Χρειαζόμαστε αυτό για τα οστά μας. Και επειδή η ποδηλασία δεν είναι αθλητισμός που φέρει βάρος, χρειαζόμαστε επιπλέον ασβέστιο. Το ασβέστιο, όμως, παρά χτίζει ισχυρά οστά.

Διαβάστε αυτή την ενδιαφέρουσα επιλογή από το έγγραφο για περισσότερες λεπτομέρειες:

«Ένα κλουβί γεμάτο φυσιολογικούς αρουραίους θα ζει σε φιλία, θα περιορίσει το ασβέστιο τους και θα γίνει ευερέθιστο και θα ξεκολλήσει το ένα από το άλλο, τότε θα αρχίσουν να πολεμούν, θα επαναφέρουν την ισορροπία του ασβεστίου τους και θα γίνουν φιλικότεροι, να κοιμηθώ σε ένα σωρό όπως πριν».

Τώρα Καταλήγουμε Σε Μια Άλλη Σημαντική Ερώτηση:

Έχετε μια επικίνδυνη ανεπάρκεια ορυκτών; Για παράδειγμα, αν έχετε έλλειψη σεληνίου, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ένα ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό, στειρότητα ή μυϊκή δυστροφία. Μια ανεπάρκεια σε κασσίτερο θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρσενικό τύπο φαλάκρα. Και η έλλειψη λιθίου μπορεί να προκαλέσει αποτυχία αναπαραγωγής. Yikes!

Για παράδειγμα, αν έχετε έλλειψη σεληνίου, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ένα ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό, στειρότητα ή μυϊκή δυστροφία. Μια ανεπάρκεια σε κασσίτερο θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρσενικό τύπο φαλάκρα. Και η έλλειψη λιθίου μπορεί να προκαλέσει αποτυχία αναπαραγωγής. Yikes!

Ας ελπίσουμε ότι συνειδητοποιείτε τώρα τη σημασία των βιταμινών και των μετάλλων στη διατροφή σας. Αλλά ίσως γνωρίζετε πόσο ενοχλητικό είναι να παίρνετε χάπια. Λοιπόν, τι γίνεται με τις υγρές βιταμίνες;

Αρχικά, Ας Μιλήσουμε Για Τα Ποσοστά Απορρόφησης

Σε μορφή χαπιών, απορροφάται μόνο το 10-20% των βιταμινών. Ωστόσο, σε υγρή μορφή, το 98% απορροφάται. (Σκεφτείτε να παίρνετε τα χάπια σαν να ξεπλένετε το 80-90% των χρημάτων σας στην τουαλέτα!) (1996 Physicians Desk Reference, σελ. 1542)

Μαζί με την πραγματική εργασία, υγρές βιταμίνες είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς πάρτε μερικές γουλιές, γυρίστε το στο στόμα σας και καταπιείτε. Αυτό είναι.

Προσωπικά, μισώ χάπια κατάποσης. Ξέρω μερικούς ανθρώπους που δεν μπορούσαν να καταπιούν ένα χάπι για να σώσουν τη ζωή τους. Και ξέρω τους ανθρώπους που περνούν χάπια μέσω του συστήματός τους, χωρίς να τα σπάσουν καθόλου. Ωστόσο, ο καθένας που γνωρίζω μπορεί να καταπιεί ένα υγρό.

Όχι πολύ καιρό πριν, το Κέντρο βγήκε πραγματικά με μια υγρή πολυβιταμίνη, επειδή μπορούσαν να δουν τις δυνατότητες σε αυτή την αγορά. Ωστόσο, είναι απλώς μια πολυβιταμίνη σε υγρή μορφή. Περιμένετε… δεν είναι αυτό που θέλαμε; Λοιπόν ναι. Αλλά υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο.

Θυμάστε πώς είπα ότι θα ήταν καλή ιδέα να πάρετε τα θρεπτικά συστατικά σας από πραγματικά ολόκληρα τρόφιμα; Τώρα υπάρχει ένας τρόπος να το κάνετε αυτό, αλλά με ένα υγρό.

Αυτό που θέλετε να αναζητήσετε είναι ένα “υγρό πλήρες συμπλήρωμα διατροφής”. Είναι σαν μια πολυβιταμίνη, αλλά με περισσότερες δυνατότητες για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία σας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω, οπότε κατευθυνθείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα υγείας και επιλέξτε ένα!

Σχολιάστε