Τα Βασικότερα Σημεία Για Να Προσαρμόσετε Το Πρόγραμμα Σας

Με τους σημερινούς περιορισμούς του χρόνου, τις αγχωτικές θέσεις εργασίας και τη λεπτή νοοτροπία, η κατώτατη γραμμή είναι ότι πολλοί άνθρωποι γίνονται υπέρβαροι απλά επειδή δεν έχουν χρόνο να ασκήσουν. Με την ευκαιρία, το ήξερες ήδη. Πρέπει να σας πω κάτι για τη βελτίωση της διατροφής σας συνολικά, αλλά πρώτα πρέπει να ξέρετε κάτι για τα χάπια διατροφής:

Τι είναι λάθος με χάπια διατροφής;

Ο ιστότοπός μας και το δωρεάν ενημερωτικό δελτίο παρέχουν χρήσιμη διατροφή, απώλεια βάρους και συμβουλές άσκησης σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τόσο τους πελάτες όσο και τους επισκέπτες να επιτύχουν τους στόχους απώλειας βάρους τους και να βελτιώσουν την υγεία τους.

Πώς μπορώ να σταματήσω την ταλαιπωρία των Ανθυγιεινών Τροφίμων;

Επειδή το Black Latte μπορεί να προσφέρει μια μόνιμη λύση στο υπερβολικό βάρος, σας συνιστώ να συγκεντρώσετε όλη τη δύναμη της θέλησης που έχετε – και στη συνέχεια κάποια! – και χρησιμοποιήστε 10 λεπτά του ελεύθερου χρόνου σας για να πάτε έξω και να περπατήσετε. Το περπάτημα με δύναμη είναι γνωστό ότι είναι τουλάχιστον εξίσου αποτελεσματικό με το τρέξιμο, οπότε μην αισθάνεστε σαν ηττημένος αν δεν μπορείτε να περπατήσετε γρήγορα για πολύ καιρό. Μπορεί να χρησιμοποιεί την ίδια ποσότητα ενέργειας με το τζόκινγκ.

Θυμηθείτε, ζητώ μόνο να περπατήσετε βιαστικά για 10 λεπτά. Είμαι νέος και 168 κιλά και μπορώ να jog μόνο για περίπου 8 λεπτά! Αλλά, επεξεργάζομαι σταδιακά την αντοχή μου και την καρδιαγγειακή υγεία.

Πόσο συχνά πρέπει να ζυγίζω τον εαυτό μου;

Δεν ζυγίζω τον εαυτό μου. Αποφασίζω αν έχω σημειώσει πρόοδο με βάση τον τρόπο που αισθάνομαι. Στην πραγματικότητα, έχω τρέξει για λίγα λεπτά κάθε μέρα, και φροντίζοντας να μην τρώνε τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας (βαριά σε υδατάνθρακες, λίπη ή σάκχαρα). και τα αγαπημένα μου νέα παντελόνια είναι τώρα πολύ μεγάλα για μένα! Τώρα που είναι υπέροχο ότι οι “λαβές αγάπης” μου έχουν συρρικνωθεί, αλλά μου αρέσουν αυτά τα παντελόνια.

Τώρα, ανεξάρτητα από το πόσο βάρος χάνετε ως αποτέλεσμα της μείωσης της πρόσληψης θερμίδων σας, η αλλαγή αυτής της δίαιτας σε συνδυασμό με την άσκηση θα πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε τρόφιμα σε ένα νέο φως. Τώρα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι το φαγητό που τρώτε είναι το καύσιμο για το σώμα σας. όπως ακριβώς και η βενζίνη τροφοδοτεί το αυτοκίνητό σας. Εάν βάζετε λάθος είδος αερίου στο αυτοκίνητό σας, θα τρέξει άσχημα. Η ίδια ιδέα ισχύει για το σώμα σας.

Ποιο είναι το μυστικό;

Σκοπεύω να σας ζητήσω να κάνετε κάτι εξωφρενικό. Φανταστείτε να πίνετε βενζίνη και να το φέρετε στη μύτη σας ταυτόχρονα. Τώρα προσθέστε τα αγαπημένα σας σνακ τρόφιμα στην εικόνα, σαν να είστε αναγκασμένοι στο στόμα σας την ίδια στιγμή είστε αναγκασμένοι να πίνετε βενζίνη. Μυρίζετε τους καπνούς της βενζίνης μαζί με τη μυρωδιά των σνακ. Φανταστείτε έναν πόνο ανάμεσα στα μάτια σας και βαθιά μέσα στη μύτη σας. Αρχίζετε να αισθάνεστε σαν να εμετότε σύντομα. Είναι πολύ κακό που κάθεσαι, παρακολουθώντας τηλεόραση αντί να απομακρύνεται από τη βενζίνη, σνακ και εμετό με πονοκέφαλο.

Πίσω στην πραγματικότητα:

Δυστυχώς, μπορείτε να κάνετε τα παραπάνω στην πραγματικότητα όταν πίνετε ένα κοκ, τρώτε Doritos, ή ακόμα και πλήρη γεύματα που φαίνονται υγιή. Είναι θέμα ισορροπίας! Μετά από όλα, η υπερβολική βενζίνη που εισέρχεται στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας θα προκαλέσει και προβλήματα.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει το σχέδιο διατροφής μου;

Αρχίζοντας τη διατροφή σας με μικρές ποσότητες καρδιαγγειακής άσκησης, εκτός από τις καλύτερες διατροφικές συνήθειες, θα πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολο να συνεχίσετε να τρώτε καλύτερα. Μέσα σε λίγες μέρες, θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τα τρόφιμα ως έναν τρόπο να κάνετε το σώμα σας να λειτουργεί σωστά. Επειδή θα έχετε περισσότερη ενέργεια και, πιθανότατα, μια πιο φωτεινή άποψη για τη ζωή, θα αισθανθείτε σαν εμετός όταν φανταστείτε τον προηγούμενο τρόπο ζωής και τη διατροφή σας.

Ξέρω ότι η μέθοδος που έχω προτείνει είναι περίεργη, αλλά η δίαιτα με επιτυχία δεν είναι μόνο φυσική, αλλά και ψυχολογική. Επομένως, μην ξεχάσετε να σκέφτεστε να αναλύσετε τις βελτιώσεις σας, σκέπτοντας γιατί αισθάνεστε καλύτερα από πριν. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μόνιμες αλλαγές.

Σχολιάστε