Πώς Θα Βρείτε Γυμναστήριο Και Θα Ξεκινήσετε Να Γυμνάζεστε

Δεν υπάρχει καθόλου μια εβδομάδα που περνάει χωρίς ένα άρθρο ή μια μελέτη που αναφέρει τα οφέλη της άσκησης. Άσκηση για τη θεραπεία του καρκίνου, άσκηση για να χάσουν βάρος, να αισθάνονται καλύτερα, livelonger, και να σταματήσει η άνοια, η λίστα φαίνεται ατελείωτες. Τα οφέλη του ήχου άσκησης είναι φανταστικά, αλλά υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα. Πρέπει να ασκηθείτε για να κερδίσετε τα οφέλη! Για πολλούς, αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Έτσι, τι μπορείτε να κάνετε για να πάρετε τον εαυτό σας κίνητρα για να συμμετάσχετε στον υπέροχο κόσμο της άσκησης; Μια εξαιρετική λύση είναι να ενταχθείτε σε ένα γυμναστήριο όπου βρίσκεστε στην εταιρεία ομοϊδεάτων ανθρώπων. Η ένταξη σε ένα γυμναστήριο για πρώτη φορά ή μετά από μια περίοδο αδράνειας μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο θα κάνει το ταξίδι σας στο γυμναστήριο λίγο πιο εύκολο.

Κάθε μέρα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ασκούνται για χάρη της υγείας τους. Ωστόσο, ορισμένες ασκήσεις είναι λάθος για ορισμένα άτομα. Αυτό το άρθρο συζητά πώς να κάνετε σωστά μια άσκηση και τι πρέπει να αποφεύγετε κατά την άσκηση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι όλες οι ασκήσεις κατάλληλες για όλους. Υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που μπορεί να είναι επικίνδυνες ή αναποτελεσματικές εάν γίνουν λανθασμένα ή αν δεν είναι κατάλληλες για το επίπεδο φυσικής κατάστασης ενός ατόμου.

Δεν Είναι Όλα Τα Γυμναστήρια Σχεδόν Τα Ίδια;

Η σύντομη απάντηση θα ήταν ΟΧΙ. Κάθε γυμναστήριο έχει τη δική του προσωπικότητα τόσο στον εξοπλισμό όσο και στον τύπο των ανθρώπων που προσελκύει. Ορισμένα γυμναστήρια εξυπηρετούν τους ανυψωτές βάρους με πολλά ελεύθερα βάρη και λίγα άλλα, ενώ άλλες εγκαταστάσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν τις εργαζόμενες γυναίκες και να προσφέρουν δραστηριότητες όπως γιόγκα, κλώση ή αερόμπικ.

Υπάρχουν τοπικά γυμναστήρια και εθνικές αλυσίδες. Τα μικρά γυμναστήρια καθώς και τα μεγάλα γυμναστήρια. Υπάρχει ένα γυμναστήριο για όλους, αλλά θα χρειαστεί λίγο footwork για να βρείτε την τέλεια εφαρμογή σας.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό όταν ψάχνετε για ένα γυμναστήριο;

Κατά τη γνώμη μου, η τοποθεσία πρέπει να εξεταστεί πριν από οτιδήποτε άλλο. Η απουσία δεν θα κάνει την καρδιά να μεγαλώνει. Ένα γυμναστήριο πάνω από 10 λεπτά από το σπίτι ή το γραφείο σας θα καταλήξει να μην χρησιμοποιηθεί.

  • Εάν σας αρέσει να εργάζεστε το πρωί ίσως να θέλετε να κολλήσετε με γυμναστήρια κοντά στο σπίτι.
  • Εάν είστε ένα μεσημεριανό sweater maven τότε γυμναστήριο κοντά στην εργασία θα μπορούσε να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Ορισμένες από τις μεγαλύτερες αλυσίδες μπορεί να έχουν εγκαταστάσεις τόσο από την εργασία όσο και από το σπίτι. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε, τα γυμναστήρια με πολλαπλές τοποθεσίες μπορεί να σας αφήσουν να εργαστείτε για ΔΩΡΕΑΝ ή με έκπτωση, εάν έχουν μια εγκατάσταση στον ταξιδιωτικό προορισμό σας.

Κάθε μέρα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ασκούνται για χάρη της υγείας τους. Ωστόσο, ορισμένες ασκήσεις είναι λάθος για ορισμένα άτομα. Αυτό το άρθρο συζητά πώς να κάνετε σωστά μια άσκηση και τι πρέπει να αποφεύγετε κατά την άσκηση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι όλες οι ασκήσεις κατάλληλες για όλους. Υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που μπορεί να είναι επικίνδυνες ή αναποτελεσματικές εάν γίνουν λανθασμένα ή αν δεν είναι κατάλληλες για το επίπεδο φυσικής κατάστασης ενός ατόμου.

Άλλα Χαρακτηριστικά Που Πρέπει Να Ληφθούν Υπόψη

  1. Συμμετοχή σε πελάτες – Ελέγξτε τους άλλους προσκεκλημένους στο γυμναστήριο που σκέφτεστε. Κάθε γυμναστήριο έχει προσωπικό χαρακτήρα. Είναι κυρίως γυναίκες ή άνδρες; Είναι όλοι φορώντας μοντέρνα εργαλεία προπόνησης ή είναι ένα σορτς και t-shirt πλήθος; Εξυπηρετεί τις οικογένειες ή είναι το μόνο γυμναστήριο του ενήλικα;
  2. Εξοπλισμός – Η ποιότητα και η ποικιλία του εξοπλισμού είναι πολύ σημαντική αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Είναι ο εξοπλισμός καλά συντηρημένος; Ελέγξτε για να δείτε πόσα μηχανήματα είναι “εκτός λειτουργίας”. Ελέγξτε για να δείτε εάν προσφέρονται δωρεάν βάρη καθώς και μηχανές. Υπάρχει επαρκές τμήμα καρτών με πολλά ποδήλατα, ορειβάτες και διάδρομοι; Αυτά τείνουν να είναι υψηλής χρήσης κομμάτια του εξοπλισμού έτσι είναι σημαντικό ότι η εγκατάσταση έχει πολλά.
  3. Ώρες – Όλοι έχουν διαφορετικούς χρόνους για τις προπονήσεις του / της. Βεβαιωθείτε ότι το γυμναστήριο που θα επιλέξετε θα φιλοξενήσει το πρόγραμμά σας. Εάν είστε πρόωρο πουλί και το γυμναστήριο σας ανοίγει στις 10:00 π.μ. τότε πιθανότατα θα καταλήξετε να μην το χρησιμοποιήσετε παρά τα άλλα χαρακτηριστικά που θα βρείτε ελκυστική.
  4. Τιμή – Μην ξεγελιέστε από μια χαμηλή τιμή. Βεβαιωθείτε ότι η ιδιότητα μέλους περιλαμβάνει τη χρήση όσων σας ενδιαφέρουν. Ορισμένα γυμναστήρια έχουν χαμηλό τέλος μέλους και στη συνέχεια χρεώνουν επιπλέον για τη χρήση των γηπέδων τένις, της πισίνας, των τάξεων κ.λπ. Διαβάστε το λεπτό χαρτί. Επίσης, υπάρχουν all-inclusive χαμηλού κόστους γυμναστήρια που είναι στην επιχείρηση της πώλησης των μελών και δεν ενδιαφέρονται πραγματικά τι συμβαίνει μετά την εγγραφή σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η μισή πόλη σας έχει μέλος και πρέπει να περιμένετε στην γραμμή για να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό.
  5. Διαχείριση – Υπάρχει ενεργός ιδιοκτήτης ή διαχειριστής στις εγκαταστάσεις; Ποια είναι η πολιτική σχετικά με την ανανέωση των βαρών σας και την αναπαραγωγή δυνατών μουσικών; Σε ορισμένα γυμναστήρια, οτιδήποτε πηγαίνει και μπορείτε να ακούσετε 3 ή 4 διαφορετικά στερεοφωνικά παίζοντας ταυτόχρονα, βάρη που ρίχνονται γύρω και ποτέ δεν μπορείτε να βρείτε τον εξοπλισμό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό είναι ένα σημάδι της κακής και απρόσεκτης διαχείρισης και θα πρέπει πιθανώς να αφαιρεθεί από την εξέταση.

Όλοι είναι διαφορετικοί και δεν υπάρχει ούτε μία λύση για την επιλογή του ιδανικού γυμναστηρίου. Το κλειδί είναι να βρείτε ένα μέρος που αισθάνεστε άνετα και που θα χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση. Η εξάσκηση είναι μια συνήθεια που χρειάζεται χρόνο για να διαμορφωθεί. Μην κάνετε μια παρορμητική απόφαση που θα σας προκαλέσει να χάσετε την επιθυμία σας να αποκτήσετε φόρμα.

Πριν κάνετε μια δέσμευση, επίσκεψη και προπόνηση σε λίγα γυμναστήρια που σκέφτεστε. Οι περισσότερες εγκαταστάσεις θα σας επιτρέψουν να τις δοκιμάσετε για λίγες μέρες.

Σιγουρευτείτε ότι πηγαίνετε στις ώρες που θα κάνατε αν θα μπείτε. Αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση για το πόσο γεμάτο είναι ο εξοπλισμός εκείνη τη στιγμή. Τώρα, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βγείτε απλά και να ξεκινήσετε!

Σχολιάστε