3 Πολύ Σημαντικοί Λόγοι Που Καταστρέφετε Το Πρόγραμμα Σας

Μήπως αυτό ακούγεται σαν το κορίτσι ενός χαλασμένου 7χρονου σε ένα κατάστημα παιχνιδιών; Βέβαια, και αν έχετε ακούσει έναν παρόμοιο διάλογο από ένα παιδί, τότε καταλαβαίνετε ενστικτωδώς ότι το εν λόγω παιδί είναι πολύ συνηθισμένο να πάρει το δρόμο του.

Εντούτοις, μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη ότι οι ενήλικες όλων των ηλικιών και από όλα τα κοινωνικά στρώματα παρουσιάζουν πολύ παρόμοια συμπεριφορά σε τακτική βάση – ειδικά όταν πρόκειται για φυσική κατάσταση!

Είναι η σημερινή εποχή των συμπληρωμάτων για αδυνάτισμα, των τεχνολογιών, των συμπληρωμάτων και των εξαιρετικά προηγμένων τεχνικών άσκησης. Οι άνθρωποι έχουν – λανθασμένα – οδηγήσει στο να πιστέψουν ότι μπορούν να έχουν τα πιο επιθυμητά αποτελέσματα γυμναστικής τους αμέσως.

Τα αδυνατιστικά ποτά είναι ροφήματα που συχνά κυκλοφορούν στο εμπόριο ως ικανά να βοηθήσουν τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Είναι συνήθως γλυκαντικά και πλούσια σε θερμίδες. Η καφεΐνη και το σιρόπι καλαμποκιού με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη που περιέχονται σε αυτά μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον οργανισμό, προκαλώντας αύξηση βάρους μακροπρόθεσμα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, πολλοί άνθρωποι αναζητούν πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις σε αυτά τα ποτά που εξακολουθούν να έχουν την ίδια γροθιά χωρίς τα μειονεκτήματα. Μια τέτοια εναλλακτική είναι ο καφές με γάλα καρύδας: έχει καταπραϋντική επίδραση στο σώμα και σας δίνει αρκετή ενέργεια για να περάσετε τη μέρα σας χωρίς να αφαιρέσετε πολλά από εσάς.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς εφαρμόζεται αυτή η λανθασμένη φιλοσοφία σε συχνή βάση όταν οι άνθρωποι ασκούν τα 3 βασικά εργαλεία γυμναστικής: Καρδιαγγειακή Κατάρτιση, Κατάρτιση Αντοχής και Διατροφή

Καρδιαγγειακή Κατάρτιση

Είτε δεν παρακολουθείτε τηλεόραση είτε δεν διαβάζετε περιοδικά εάν δεν έχετε δει ποτέ μια διαφήμιση που να δείχνει ένα χαριτωμένο νεαρό κορίτσι ή άντρα που χτυπάει μίλια ενώ τρέχει σε μια παραλία ή ευτυχώς ιδρώντας γεμάτα ενώ ταξιδεύει σε μια ελλειπτική ή διαρκή μια έντονη τάξη Spinning.

Αυτά τα νεαρά μοντέλα φαίνονται πάντα εξαιρετικά ικανοποιημένα που εργάζονται τόσο σκληρά στο σώμα τους και μοιράζονται επίσης ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό: είναι ήδη σε φόρμα! Έχετε δει ποτέ μια εμπορική για ένα γυμναστήριο ή μια συσκευή άσκησης που έδειχνε ένα άτομο 5-πόδι, 300 lb χαμόγελο από το αυτί στο αυτί;

Αυτό είναι ένα κοινό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι λιανοπωλητές του κλάδου των μέσων ενημέρωσης και του γυμναστηρίου προωθούν τη μαζική σύγχυση πάνω από το καρδιο. Οι διαφημίσεις κραυγάζουν μηνύματα όπως “Αγοράστε το χάπι μας, βάλτε μερικά σέξι ρούχα, ενώ τρέχετε στην παραλία και θα φανείτε εξίσου καλά με τα μοντέλα μας!”

Οι ιδιοκτήτες γυμναστικής το κάνουν επίσης. “Ενώστε το γυμναστήριο μας τώρα και θα σας δώσουμε ένα μήνα δωρεάν! Μόλις συμμετέχουμε και μετά παρακολουθήσουμε το βραβευμένο πρωτάθλημα μας, θα δούμε ακριβώς όπως η Cindy, η Supermodel που προσέχουμε να κάνουμε το εμπορικό μας!”

Είναι γελοίο πώς οι “δυνάμεις που είναι” απεικονίζουν την καρδιαγγειακή άσκηση ως κάποια αβίαστη δραστηριότητα που μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας μόνο με την αγορά του προϊόντος τους ή την ένταξή τους στη μονάδα τους.

Η αλήθεια του θέματος είναι ότι τα έργα καρδιαγγειακής κατάρτισης. Η πρόσθετη αλήθεια του θέματος είναι ότι μπορεί να κυμαίνεται από μέτρια έως έντονα δύσκολη και ότι θα σας πάρει εβδομάδες, μήνες ή ίσως ακόμη και χρόνια συνδυασμού καρδιο, με κατάρτιση αντίστασης και σωστή διατροφή για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας.

Αυτό θέλατε να ακούσετε για το καρδιο; Πιθανώς όχι, αλλά είναι η αλήθεια. Εάν νομίζετε ότι υπάρχει κάποια συντόμευση για να είστε υγιής, νέος, μαύρισμα και σε απόλυτο έλεγχο της ζωής σας, τότε θα πρέπει να πάρετε την τηλεόραση. Υπάρχει μια εμπορική αυτή τη στιγμή που απλώς περιμένει να καλέσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας!

Γυμναστική Με Βάρη

Η διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει την αντίσταση δεν είναι τόσο τρομακτική όσο οι μύθοι για την καρδιαγγειακή εκπαίδευση, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Ανεξάρτητα από αυτά που έχετε δει, ακούσει ή έχουν διδαχθεί, η αλήθεια είναι αυτή: ο καθένας χρειάζεται κατάρτιση αντίστασης.

Δεν έχει σημασία αν ο στόχος σας είναι να είστε ένας bodybuilder ή ένας άντρας ηλικίας 90 ετών που μπορεί να δέσει τα δικά σας κορδόνια, χρειάζεστε κατάρτιση αντίστασης. Η απαρίθμηση των πολλών λόγων για τη συμμετοχή σε μια συνεπή ρουτίνα κατάρτισης αντίστασης είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου, αλλά υπάρχουν ορισμένοι μύθοι σχετικά με την κατάρτιση βάρους που πρέπει να τεθούν στο φως.

  1. Βάρος Εκπαίδευση σας κάνει μεγάλες και ογκώδεις. Στην πραγματικότητα, το μέγεθος των μυών σας καθορίζεται κυρίως από το φύλο σας, τον τύπο και την ένταση του εκπαιδευτικού σας προγράμματος και τη διατροφή σας. Αν νομίζετε ότι θα μετατραπεί σε “μαγικό” μετασχηματισμό σε αθλητές που έχουν μυϊκή μάζα επειδή έχετε πάρει μερικούς αλτήρες, ζητήστε απλώς από οποιονδήποτε bodybuilder πόσο χρόνο, ενέργεια και ακατέργαστη δύναμη πηγαίνει στην οικοδόμηση της απίστευτης σωματικής του διάπλασης. Δεν συμβαίνει τυχαία.
  2. Χρησιμοποιώντας μια δεδομένη συσκευή ή άσκηση θα “γλυπτική” κοιλιακούς, δικέφαλους μυς, άκρη, ή οποιοδήποτε άλλο μυ. Υπάρχει ένα πράγμα και ακριβώς ένα πράγμα που καθορίζει το σχήμα των μυών σας, και αυτό είναι το DNA σας. Είναι απολύτως αδύνατο να “σκαλίζεις” οποιοδήποτε μέρος του σώματός σου – αυτή η δουλειά ανήκει στην επιλεγμένη θεότητα σου. Μπορείτε να ελέγξετε το μέγεθος των μυών σας, αλλά δεν μπορείτε να ελέγξετε το σχήμα. Όποιος λέει αλλιώς είναι ευθεία επάνω ψέματα.
  3. Η κατάρτιση αντίστασης είναι μόνο για τους άνδρες. Θέλετε να χάσετε βάρος; Θέλετε να είστε υγιείς, ισχυροί και να έχετε ένα καλό μεταβολισμό και ενεργειακό επίπεδο; Στη συνέχεια, η προπόνηση με βάρη είναι για εσάς. Περίοδος.

Κατάλληλη Διατροφή

Πρέπει να μάθετε μία λέξη και μία λέξη μόνο εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε το πρόγραμμα διατροφής σας. Αυτή η λέξη είναι αθροιστική. Σωρευτικό σημαίνει το συνδυασμένο αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου.

Δεν θα πάρετε 5 κιλά τρώγοντας ένα χάμπουργκερ. Επίσης, δεν θα χάσετε 5 κιλά τρώγοντας σέλινο για δείπνο. Δεν θα αποκομίσετε τα οφέλη της βιταμίνης, των μεταλλικών και των ινών από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών για μια εβδομάδα. Ομοίως, δεν θα καταστρέψετε την ισορροπία βιταμινών και ανόργανων συστατικών του σώματος σας, απομακρύνοντας το πρόγραμμα διατροφής σας μια φορά σε λίγο.

Βλέπετε πού πηγαίνουν όλα αυτά; Εάν θέλετε να καρποποιήσετε τα οφέλη για την υγεία και την απώλεια βάρους ενός σωστού προγράμματος διατροφής, δεν μπορείτε να ασκήσετε σωστή διατροφή “μια φορά σε λίγο”. Πρέπει να ακολουθείτε σταθερά το πρόγραμμα διατροφής σας μακροπρόθεσμα για να συνειδητοποιήσετε τις σωρευτικές επιπτώσεις. Απλά γελάτε μόνοι σας αν νομίζετε διαφορετικά.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Καρδιαγγειακή Κατάρτιση, η Κατάρτιση Αντοχής και η Ορθή Διατροφή, παίζουν σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα υγείας και φυσικής κατάστασης. Επιπλέον, εργάζονται μαζί ως ομάδα για να σας κρατήσουν υγιείς και σε καλό δρόμο με τους στόχους σας για γυμναστήριο. Απλά εξάσκηση ένα ή δύο δεν θα είναι αρκετά καλή.

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να κάνετε μια επιλογή. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να πιστέψετε μια δέσμη ψαλιδιών με ψέματα και παραπλανητικές αλήθειες για τη φυσική κατάσταση, είτε μπορείτε να επιλέξετε να αγκαλιάσετε την πραγματική αλήθεια του θέματος. Η πραγματική αλήθεια είναι ότι η απώλεια βάρους και η φυσική κατάσταση απαιτούν χρόνο, προσπάθεια και αφοσίωση.

Η άσκηση είναι απαραίτητο μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Υπάρχουν όμως πολλές παρανοήσεις σχετικά με αυτό. Για παράδειγμα, η ιδέα ότι η άσκηση πρέπει να είναι πάντα δύσκολη ή επώδυνη. Σε αυτή την ενότητα, θα διερευνήσουμε τις διάφορες πτυχές της άσκησης και πώς συνεργάζονται για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας.

Θα συζητήσουμε πώς να καταλάβετε εάν το παρακάνετε με τη ρουτίνα άσκησής σας, τι να κάνετε εάν έχετε τραυματισμό και πώς να συμβαδίσετε με τους στόχους φυσικής σας κατάστασης χωρίς να αισθάνεστε άγχος ή υπερένταση.

Θυμηθείτε: Οτιδήποτε αξίζει να αξίζει αξίζει να εργάζεστε!

Σχολιάστε